τι προσφέρουμε

ιδέα

μελέτη / σχεδιασμός / υλοποίηση

Η ιδέα είναι η κατευθυντήρια αρχή, η ορμή που προσανατολίζει την έρευνα. Η υλοποίηση των ιδεών είναι το τελευταίο βήμα στη διαδικασία της νόησης. Διότι οι ιδέες παράγονται για να λύσουν ένα πρόβλημα ή για να δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Επομένως το τελευταίο βήμα είναι η υλοποίησή τους και η διαπίστωση αν είναι εύστοχες. Διαφορετικά, παράγονται καινούργιες ιδέες.

εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας. Αποτελεί την απαρχή για την οικοδόμηση μιας σωστής εικόνας για την επιχείρησης σας, αντικατοπτρίζει το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της και οφείλει να την διαφοροποιεί και να την αναδεικνύει. Σχεδιάζεται και υλοποιείται με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι σύμφωνη με το “προφίλ” της εταιρίας και συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας ξεκινά πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου, το οποίο καθορίζει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα βασικά στοιχεία που απαρτίζουν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα είναι το λογότυπο και οι εφαρμογές του σε επαγγελματικές κάρτες, φακέλους και επιστολόχαρτα. Επιπρόσθετα, μπορούν να σχεδιαστούν folder, μπλοκ σημειώσεων, παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, εξώφυλλα για cd κλπ. 
Όλα τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες.

Στην εταιρική ταυτότητα εντάσσονται επίσης το εταιρικό έντυπο και η εταιρική ιστοσελίδα, δύο «οχήματα» επικοινωνίας μείζονος σημασίας για την επιχείρησή σας. Στη graphisma έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

δημιουργικό

Σχεδιάζουμε με τον καλύτερο τρόπο το διαφημιστικό υλικό που χρειάζεται μια “ιδιαίτερη” επιχείρηση όπως είναι η δική σας, προκειμένου να επικοινωνήσει με το “απαιτητικό” πλέον καταναλωτικό κοινό.

εκτύπωση

έντυπο / κουτί / αυτοκόλλητο

Η εταιρία μας από το 2014 απέκτησε μετοχικό κεφάλαιο σε μια σύγχρονη κάθετη εκτυπωτική μονάδα, στελεχωμένη από ανθρώπους με πολυετή πείρα στον κλάδο των γραφικών τεχνών, διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες για να σας παρέχει άψογες εκτυπώσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι υπερσύγχρονες μηχανές μας, σας δίνουν τη δυνατότητα μιας άψογης εκτύπωσης με πιστή απόδοση των χρωμάτων στο μισό χρόνο και απόλυτο έλεγχο της απόδοσης της εκτύπωσής σας.

Στα στάδια τελειοποίησης του έντυπου υλικού σας διαθέτουμε, ως μια πλήρως εξελιγμένη μονάδα παραγωγής, όλους τους τύπους βιβλιοδεσίας (διπλώματα, κολλητά, ραφτά, καρφίτσες, σπιράλ, καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες), καθώς και σύγχρονες τεχνικές φινιρισμάτων (πλαστικοποιήσεις, κοπτικά, φωσφοριζέ και μεταλλικά χρώματα, βερνίκια και μελάνια, ακόμα και αρώματα) που μετατρέπουν την έντυπη επικοινωνία σας σε πραγματική εμπειρία!

συσκευασία

Σχεδιασμός και παραγωγή συσκευασίας για οποιαδήποτε προϊόν.

Η συσκευασία είναι η τελευταία επικοινωνία του προϊόντος πριν την αγορά του. Πρέπει να διευκολύνει τον καταναλωτή να απλώσει το χέρι προς αυτήν. Χρειάζεται να έχει ελκυστική εμφάνιση, προσιτό χρώμα και σχήμα, να είναι λειτουργική, κατάλληλη για το προϊόν που περιλαμβάνει, καινοτόμα. Πάνω απ’όλα να είναι ειλικρινής, αυθεντική, απλή. Να αντανακλά την προσωπικότητα της εταιρίας.

internet / social media

site / e-shop / social media /προώθηση

Πρωτοποριακό web design με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών.
Σχεδιασμός με υψηλή αισθητική αλλά και μέγιστη χρηστικότητα και προσβασιμότητα που να αναδεικνύει το διαδικτυακό τόπο της επιχείρησής σας.
Αξιοποίηση των social media (facebook, twitter, youtube, linkedin, pinterest)

Η εταιρία μας είναι επίσημη συνεργάτης της Google, έτσι ώστε να μπορούμε να σχεδιάζουμε και να προωθούμε το δικό σας web marketing με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

φωτογράφιση

διαφημιστική / προϊοντική

Με φωτογραφικά και οπτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών μπορούμε να ανταποκριθούμε όχι μόνο στις απαιτητικές φωτογραφίσεις που χρειάζεται η επικοινωνία σας αλλά και σε ψηφιακές επεξεργασίες υψηλών χρωματικών απαιτήσεων.

promotion

προωθητικές ενέργειες / διανομή εντύπων

Το μήνυμα ή το προϊόν σας θα φτάσει με ασφάλεια, ταχύτητα, ακρίβεια και υπευθυνότητα σε οποιοδήποτε προορισμό. Real time ενημέρωση για την εξέλιξη κάθε διανομής ή της προωθητικής ενέργειας.

– Λεπτομερής σχεδιασμός στρατηγικής (Promotional strategy)
– Δημιουργία και υποστήριξη μηχανισμών (Promotional mechanics)
– Promotions εντός των καταστημάτων (In store promotions)
– Promotions σε εξωτερικούς χώρους (Out store promotions)
– Υποστήριξη εκθέσεων (Exhibitions)

marketing

σχεδιασμός επιχειρηματικής προβολής

Υλοποίηση μείγματος marketing ώστε να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη / καταναλωτή προσφέροντας υψηλή αξία στο προϊόν ή την υπηρεσία, αξία υψηλότερη από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού.

 

Εγγραφή στο Newsletter :

GRAPHISMA CREATIVE      Ιερά οδός 260, 124 61 Χαϊδάρι  |  Τ. +30 210 56 96 464  |  F.  +30 210 56 91 628  |  E-mail. [email protected]