Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μετά από χρόνια σπουδών στο χώρο του design, του marketing και της διαφήμισης και με τεράστια εργασιακή εμπειρία σε εκδοτικούς οίκους, διαφημιστικές εταιρείες και επιμέλεια εφημερίδων και περιοδικών ανακαλύψαμε ένα τεράστιο κενό στο χώρο της διαφήμισης και του design. Ιδρύσαμε λοιπόν το 1997 το graphisma creative, ένα καινοτόμο δημιουργικό γραφείο, προσπαθώντας να καλύψουμε αυτό το κενό και παράλληλα να δώσουμε τη δυνατότητα στην ελληνική επιχείρηση να έχει πρόσβαση στο καλό design και σε σύγχρονα εργαλεία marketing.

Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες βοηθώντας την αλματώδη ανάπτυξή τους και παράλληλα ισχυροποιήσαμε τη θέση μας στην αγορά.

Εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά με βάση πάντα το καλό design έτσι ώστε να έχουμε την αποτελεσματική αξιοποίηση ενός λογότυπου, μιας εταιρικής ταυτότητας, μιας συσκευασίας, ενός ενημερωτικού ή προωθητικού εντύπου, ενός εργαλείου πωλήσεων, μιας διαφημιστικής καταχώρισης, ενός διαδικτυακού τόπου, ενός εξώφυλλου βιβλίου και τόσων άλλων επικοινωνιακών εργαλείων. Ο στόχος του καλού design δεν είναι μόνο το όμορφο αλλά και το σωστό, το λειτουργικό, το αποτελεσματικό.

ΤΟ ΚΑΛΟ DESIGN

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Ως προϊόν υψηλής αξίας επαγγελματικής δουλειάς το καλό design δε προκύπτει ούτε από μια φαϊνή ιδέα ούτε από το χειρισμό ενός προγράμματος υπολογιστή. Θέλει μελέτη, δοκιμές, ώρες προσεκτικής και πνευματικής δουλειάς. Θέλει εκπαιδευμένους ανθρώπους που δε σταματούν να ενημερώνονται και να μαθαίνουν ακόμα και όταν έχουν συγκεντρώσει πολλά χρόνια εμπειρίας. Θέλει, επίσης, καλή γνώση της πραγματικότητας, καλή αντίληψη των αναγκών και ενθουσιασμό για τον επικοινωνιακό στόχο.

contact_p_small_l
contact_p_small_r

 

Εγγραφή στο Newsletter :

GRAPHISMA CREATIVE      Ιερά οδός 260, 124 61 Χαϊδάρι  |  Τ. +30 210 56 96 464  |  F.  +30 210 56 91 628  |  E-mail. [email protected]